You are currently viewing Guide: Hvorfor vælge sengetøj af bambus?

Guide: Hvorfor vælge sengetøj af bambus?

Det mest behagelige sengetøj er lavet af bambus. Det er efterhånden en kendsgerning, men hvordan kan det være? Hvis du har følsom hud, eksem, allergi eller sveder meget om natten, er det glatte, bløde og behagelige bambussengetøj et fremragende alternativ til traditionelt sengetøj af bomuld. Bliv klogere på, hvorfor du bør vælge bambussengetøj, her.

Hvorfor vælge bambussengetøj?

Først og fremmest bør du vælge bambussengetøj, hvis du leder efter sengetøj, som er behageligt at sove med. Det har mange af de samme egenskaber som silke, men herudover får du en række andre fordele, som du ikke får, hvis du vælger sengetøj af enten silke eller bomuld.

Bambussengetøj er eksempelvis noget af det mest behagelige at sove med. Hvis du har følsom hud, eksem, allergier eller sveder meget om natten, er det glatte, bløde og behagelige bambussengetøj et vidunderligt valg. Sengetøj af bambusfibre har antibakterielle egenskaber, der fjerner fugt og holder støvmider og pollen på afstand.

Bambussengetøj er perfekt til dig, der sveder om natten

Bambussengetøj er ikke kun varmeregulerende, hvilket gør det perfekt til alle årstider, men også fantastisk til folk, der ofte kommer til at svede, imens de sover. Hvis du har problemer med at svede om natten, er det altid en god idé at åbne vinduet eller skrue ned for varmen, men bambus kan ligeledes være med til at afhjælpe problemet.

Men hvorfor er bambussengetøj så effektivt, når det kommer til at regulere din kropstemperatur? Pudebetræk, dyner og lagner af bambus hjælper med at regulere temperaturen, samtidig med at de transporterer fugten væk fra kroppen. Bambus er også mere åndbart end bomuld, så fugten kan slippe ud op til syv gange hurtigere.

Bambus har antibakterielle egenskaber

Bambus er desuden et naturligt antibakterielt produkt. Det har været brugt i århundreder i Asien på grund af sine medicinske egenskaber, og det bruges nu mere og mere i den vestlige verden. Bambuslagner, pudebetræk og dyner er fremstillet af bambusfibre, som er naturligt antibakterielle.

Det betyder, at det hjælper med at holde støvmider og pollen på afstand og forhindrer bakterievækst. Bambus er også allergivenligt, hvilket gør det til et godt valg for personer med allergier eller følsom hud. Bambussengetøj anbefales ofte af læger og dermatologer til personer med eksempelvis eksem eller psoriasis.

Vil du se et overblik over dine muligheder, når det kommer til valg af bambussengetøj? Så klik dig ind på Bambuni.dk, hvor du kan se det store udvalg af bambussengetøj. På hjemmesiden finder du også en lang række andre produkter, som alle har dét tilfælles, at de er fremstillet af bambus.